Lodges in bed met een man voor de eerste keer, riskeren we altijd. Ga “niet zo” kan alles. Hij zal ham, luie, te klein, te groot, te snel zijn. Hier zullen we het hebben over de laatste.

Oké, wat heb je meer tijd nodig om op te warmen, en als je van vaginale seks houdt, is er niets vreemds in het halen van hem dat je geen paar fricties zou weigeren.

Zorg er alleen voor dat uw verwachtingen overeenkomen met de realiteit. Gemiddeld duurt vaginale seks (zonder voorspel) ongeveer 2-7 minuten.

Laat hem weten

Superpan, ja? Maar in feite weten de jongens niet altijd wanneer je “genoeg” bent, en waarschijnlijk neemt hij een soort bewegingen of geluiden voor signalen die het tijd is om in te storten.
Misschien alles wat je moet doen, zodat hij iets langer uitbreidt – het is om hem erover te vragen. Als je vriend ouder is dan 18, zal hij zeker

natuurlijke libido remmer

zijn eigen technieken hebben kamagra kopen om drijvende en verrukkelijke partner te houden. Vraag hem om langzamer en dieper te bewegen, zodat je elke centimeter van zijn lid kunt voelen.

(P. S. Als je in reactie hier iets in de geest hoort “en anderen klagen niet,” rennen van zo’n liefhebber als uit vuur).