Op welke leeftijd zijn paren ophouden om seks te hebben en seksuele interesse in elkaar te verliezen?

goedkope kamagra

Een van de Engelse internetportals heeft een enquête http://rodzinneosobowice.pl/getting-unbanned-off-omegle-2022-version/ doorgebracht onder gehuwde paren om erachter te komen hoe vaak ze seks hebben.

634 mannen en vrouwen van 51 tot 85 jaar hebben deelgenomen aan de enquête.

Het bleek dat 25% van alle ondervraagde koppels ouder dan 50 jaar geen seks heeft

Interessant is dat dit feit geen invloed heeft op hun geluksniveau en heeft geen invloed op hun relaties in het algemeen.

Voor mensen, ouder dan 50 jaar is de belangrijkste bronnen van geluk vertrouwen, vriendelijke relaties en gevoel voor humorpartner. De aanwezigheid of afwezigheid van een seksuele kant van het leven heeft geen invloed op het niveau van tevredenheid met relaties en een gelukkig gezinsleven.

Een derde van de respondenten erkende dat ze een keer per week seks hebben, en slechts 2% van de deelnemers doet het dagelijks.

De helft van gehuwde paren die geen seks hebben, zeiden ze dat ze er spijt van hebben.

57% van de respondenten let hier niet op en blijft met een partner graag leven, het vinden van de bronnen van plezier in andere interessante dingen

Volgens psychologen speelt de passie in relaties een belangrijke rol. Maar dergelijke kwaliteiten als vriendelijkheid, vrijgevigheid en mededogen zijn niet minder belangrijk voor sterke gelukkige relaties, en op elke leeftijd.

98% van de deelnemers verklaarde dat het belangrijkste in het gezin &# 8212; Dit is een vertrouwen, volg dan de vriendelijkheid, ondersteuning, vriendschap en communicatie, liefde en gevoel voor humor.