Onderzoekers van de Universiteit van Nipissing (Nipissing University) in Canada beweren dat volgens de gezichtsfuncties die u het

http://mopman.ee/tellimistingimused/

seksuele temperament van een persoon en de neiging tot schat kunt bepalen.

Een studie die is gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift “Archives of Seksueel Gedrag” beweert dat zowel mannen als vrouwen met bredere gejuich en minder langwerpig gezicht ovaal meer “seksueel gemotiveerd” zijn, is hun libido gemiddeld boven. Mannen met zeer ruime personen hebben een extreem hoge seksaandrijving en gemakkelijker om seksueel contact aan te gaan. Ideale partners voor “alleen sex” -relaties, dergelijke mannen worden minder kans om loyale echtgenoten te worden, maar perfect weten hoe ze hun minnaressen moeten verrassen.

“Onze ontdekkingen tonen aan dat gezichtsfuncties belangrijke informatie kunnen bevatten over menselijke seksuele motieven”, zegt Steven Arnocky, de auteur van het onderzoek.

ARCHI en zijn collega’s in hun werken vertrouwden op de eerdere informatie die het gezicht 123onlinecourses.com/spielautomaten-kostenlos-zum-https-sizzling-hot-spielen-com-sizzling-hot-echtgeld-besten-geben-abzuglich-einschreibung/ van de persoon nauw zou kunnen verbonden aan bepaalde psychologische en gedragskenmerken. In 2014 toonde bijvoorbeeld een studie gepubliceerd in het tijdschrift “Psychologische wetenschap” dat vrouwen mannen waarnemen met bredere personen als dominanter en aantrekkelijker. Het bleek in de loop van de observatie van “snelle data” (snelheidsdating). Dergelijke vrouwen beschreven als meer romantisch, maar eigenaren van dit soort uiterlijk vrouwen waren klaar om uitsluitend te overwegen voor kortetermijnperspectieven.

Het is deze ontdekking en leidde onderzoekers om de verhouding van de breedte te bestuderen tot de lengte (FWHR) van personen en de definitie, of deze factor het niveau van het libido beïnvloedt. In twee verschillende studies van Archi studeerde een psycholoog met het seksuele gedrag van mensen, de correlatie tussen seksualiteit en gezichtsfuncties. In zijn eerste studie werden 145 studenten van beide geslachten geïnterviewd, die elk op het moment van het experiment in relaties was. Ze stelden vragen over interpersoonlijk contact, hun seksleven en activiteit, terwijl andere wetenschappers hun gezichten hebben gemeten.

Het tweede experiment trok nog meer mensen toe – 314 studenten beantwoordden aanvullende vragen over sociale en seksuele relaties. Bijvoorbeeld, als een man of een meisje behoren tot seks voor één nacht of hoe te reageren op de ontrouwheid van de partner.

Na enige tijd konden wetenschappers, zelfs na het luisteren naar het antwoord van een persoon, om te voorspellen dat hij zou vertellen over zijn seksleven. Communicatie is volharden voor beide geslachten.

Onderzoekers zijn van mening dat dit fenomeen wordt verklaard door het niveau van hormonen – in het bijzonder, testosteron. Seksuele motieven voor mannen en vrouwen worden gedeeltelijk bepaald door testosteronniveau. Het werk van 2011, gepubliceerd in hormonen en gedrag, toonde aan dat mannen en vrouwen van wie de seksuele eetlust boven het gemiddelde waren, een hoger niveau van testosteron bezaten.

Vergelijkbaar bereikt op dergelijke

Hier is een ander interessant feit: we lijken aantrekkelijke mensen vergelijkbaar met ons. Dus vergeet het “minus voor minus geeft plus”.

Wetenschappers University Aberdeen experimenteerde met personen die ze op digitale foto’s veranderen met behulp van computerprogramma’s. Ze veranderden hun vorm, verlengde de neuzen, de lippen deden Pukhler. Daarna lieten ze de resultaten zien aan vrijwilligers die de meest aantrekkelijke opties moesten kiezen.

“In de loop van het experiment uitgevoerd door Liza de Bruin merkten bijna alle deelnemers op dat het gezicht op een van de foto’s hen het meest waardige vertrouwen lijkt, hoewel ze niet konden verklaren waarom het is, – schrijft in zijn boek "Liefde, seks. Hoe doen we “Judy Datton. – Maar de Bruin kende het antwoord: haar vrijwilligers overwogen hun eigen gewijzigde foto’s. In het algemeen nam de Bruin foto’s van de deelnemers aan zijn experiment en met behulp van een computerprogramma veranderde ze in foto’s van mensen van het andere geslacht. De veranderingen waren zo snel dat mensen zelfs niet merkbaar waren dat ze in de spiegel kijken en zichzelf bewonderen “.

Daarnaast strekken we onbewust naar mensen zoals onze ouders – wetenschappers noemen dit fenomeen “seksueel vastleggen”. Hij ontmoet in de dierenwereld. De eenden die door de ganzen zijn opgeheven, kiezen een paar gans en geiten opgebracht onder schapen, slijpmachines, proberen de schapen te bedekken. We streven ernaar om een ​​partner te vinden wiens externe criteria ons aan iemand zullen herinneren. tenminste onszelf.