Of liever, teleur met de onvolkomenheid van je figuur. Denk je dat dit een pure vrouwelijke angst is? Maar nee.

    goedkope kamagra

  • “Wat een krachtige staking voor de trots kost me mijn fout: ik leidde een meisje om een ​​film te kijken "Troy". Nadat we de krachtige torso voor twee uur bewonderden en de heupen van Brad Pitt in een leren mini-rok, werkte ik niet alleen: hoe kan ik met hem vergelijken? Ik stierf van de wens om te spelen met dat meisje een bed scene, maar ik was bang dat ze teleurgesteld zou zijn, omdat ik me niet kon bogen op zo’n prachtige vorm. “. – EEN., 26.

2. Hij is bang om over anticonceptie te praten

Jongens zijn zich ervan bewust dat ze ervoor moeten zorgen. Maar ze willen echt niet over de bescherming praten.

  • “Dus ik veronderstel met een meisje. We kussen, delen Caress, en het lijkt erop dat alles erop gaat. Ik vraag of ze condooms heeft . Het volgende moment is ze al de moeite waard en gaat weg, want ik durft aan te gaan dat ze me nu zal geven. Volgende keer dat ik dit onderwerp niet verhoog, en een ander meisje verklaart me met een terminal egoïst, die niet om veiligheden geeft. Dus de schuld!”- t., 27.

3. Hij is bang dat je op hem wacht dat hij nu is als een eerlijk persoon.

Mannen zijn niet zo veel waarden geven seks. Maar veel vrouwen beschouwen fysieke nabijheid om een ​​enorme stap in relaties te zijn, en de jongens bekennen dat ze hen bang maken.

  • “Ik heb een uitstekend meisje ontmoet. Maar het was het waard om te slapen, terwijl ze in dezelfde seconde een echte terrorist veranderde. Ik begon me met mijn vriend te bellen en zei dat ze mijn ouders moest ontmoeten. Ik was

    bang en ontsnapte. “. – B., 32.

Moraal van deze fabels zijn: het feit dat je fysiek dichtbij bent geworden, betekent niet dat je in de buurt bent geworden. Ts-c, niet bang.

4. Hij is bang dat het niet zo goed in bed blijkt

Dit is geen nieuws, maar het zou vreemd zijn om er niet over te vertellen. Natuurlijk wil hij je verbeelding raken met zijn intieme vaardigheden.

  • “Ik wil een god van seks zijn. Maar altijd in het geheime denken: wat als de man met wie ze aan mij sliep, meer was? Wat als ik faalde? Dat als ik haar niet kan prikkelen? Dit is krankzinnige spanning. “. – E., 28.

Nou, je kunt de man niet de schuld geven van wat hij je de beste seks in je leven wil geven. Dus probeer het op te vrolijken. Laat hem weten dat hij de lengte is.